Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

Τραγωδία στην Κύμη - Τρεις νεκροί από πτώση Ι.Χ. σε γκρεμό


Σε πένθος έχει βυθιστεί η Κύμη μετά από ένα θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε σήμερα το πρωί, καθώς τρία νεαρά άτομα έχασαν τη ζωή τους και άλλα δύο είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένα αυτοκίνητο που κινούταν στον επαρχιακό δρόμο, μεταξύ Πλατάνας και Στομίου, κοντά στην Κύμη, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε από γκρεμό στην άκρη της θάλασσας.

Στο αυτοκίνητο επέβαινε μια παρέα πέντε παιδιών, ηλικίας από 25 - 30 ετών περίπου, από την περιοχή της Κύμης.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 3 νεκρούς και δυο πολύ σοβαρά τραυματίες. Μεταξύ των νεκρών ο οδηγός και η αρραβωνιαστικιά του.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες από τον σταθμό της Κύμης.

Πηγή: tvstar.gr
 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του tvstar.gr το τζιπ που επέβαιναν γύρω στις 8.00 το πρωί μεταξύ Πλατάνας και Στομίου τούμπαρε και κατέληξε στην αμμουδιά με αποτέλεσμα μία γυναίκα και δύο άντρες από 25 έως 30 ετών, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, να χάσουν τη ζωή τους και δύο ακόμη να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Κύμης. Η κοπέλα ήταν αρραβωνιαστικιά του οδηγού του μοιραίου ιχ που σώθηκε σαν από θαύμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τραγανά καλαμαράκια με πάπρικα και ρίγανη

Διαδικασία Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τα καλαμάρια. Με ένα κοφτερό μαχαίρι τα κόβουμε σε ροδέλες 1 εκ. περίπου. Βάζουμε τις...