Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Αποθέωση για τους πρωταθλητές! Γιόρτασε το Αλιβέρι το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ' Εθνική

Το ποδόσφαιρο είναι ΕΔΩ! αφού το Αλιβέρι πλέον θα είναι μετά από πολλά χρόνια στη Γ' Εθνική κατηγορία, με τον Ταμυναϊκό να πετυχαίνει την ιστορική αυτή άνοδο και να δημιουργεί μία αξέχαστη φιέστα που τίμησαν με την παρουσία
τους εκατοντάδες φίλοι, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, Δημοτική αρχή, σύσσωμο το προεδρείο της ΕΠΣΕ, αθλητικοί συντάκτες κ.α.
Ο Ταμυναϊκός κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α' κατηγόριας της Εύβοιας, κατάφερε να δείξει χαρακτήρα, αγωνιστική ποιότητα και μεγάλα ψυχικά αποθέματα για να φτάσει σ’ αυτό το ιστορικό σταυροδρόμι και με τη σημερινή, νίκη με 5-2 στην τελευταία αγωνιστική της σεζόν επί του Ελλήσποντου να περνάει σε δεύτερη μοίρα. Η ομάδα του Βαγγέλη Ντόβολη απόλαυσε με την ψυχή της την επιβράβευση και την ανεπανάληπτη υλοποίηση του στόχου, φέρνοντας την πόλη του Αλιβερίου στο προσκήνιο του Ευβοϊκού Ποδοσφαίρου!



Η 13η Μαΐου 2017 θα είναι μία ημέρα που θα μείνει χαραγμένη στην μνήμη μας, με όσα φρόντισε να καταφέρει η ομάδα του Ταμυναϊκού από την αρχή της σεζόν μέχρι σήμερα και να κορυφωθούν με τη σημερινή φιέστα που τα είχε όλα, τόσο για τους φιλάθλους, όσο για τους συντελεστές της επιτυχίας!
Το Τσαρπάλειο δημοτικό στάδιο Αλιβερίου είχε βάλει από νωρίς τα καλά του. Περισσότεροι από 450 φίλοι των γηπεδούχων τίμησαν με την παρουσία τους, τους παίκτες του Ταμυναϊκού και η ατμόσφαιρα θύμισε παιχνίδι της (επόμενης χρονιάς) Γ' Εθνικής, με φιλάθλους κάθε ηλικίας, παιδιά των ακαδημιών του Συλλόγου να δίνουν το σύνθημα για το μέλλον, στιγμάτισαν το απόγευμα.
Η γιορτή άρχισε από νωρίς με αδιάκοπη μουσική να δίνει ρυθμό και να ξεσηκώνει το κοινό που σιγά-σιγά γέμιζε την κερκίδα. Το τραπέζι στο οποίο είχε τοποθετηθεί το τρόπαιο του πρωταθλητή, περίμενε "καρτερικά" την λήξη για να βρεθεί στα χέρια των ποδοσφαιριστών του Ταμυναϊκού με το οποίο κάθε φίλαθλος είχε δικαίωμα και ευκαιρία να φωτογραφηθεί και να απαθανατίσει μία μοναδική στιγμή.
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Ταμυναϊκός φρόντισε και εκεί να δώσει διαστάσεις γιορτής! Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο ο ρυθμός ήταν δυνατός για τους πρωταθλητές που πήραν το προβάδισμα και το διεύρυναν σταδιακά, προσφέροντας φάσεις και θέαμα από άλλη κατηγορία!
Στο κλίμα του αγώνα μπήκαν και οι φιλοξενούμενοι του Ελλήσποντου, αφού εκτός του ότι χειροκρότησαν τους πρωταθλητές, φρόντισαν με τη σειρά τους να κλείσουν τη σεζόν επιτυχώς μιας και για την επόμενη περίοδο παρέμειναν στην Α' Ευβοίας.
Έτσι, η σεζόν έκλεισε για τον Ταμυναϊκό με 22 νίκες και τέσσερις ανώδυνες ήττες που επιβεβαίωσαν ότι η ομάδα ήταν μακράν η καλύτερη της κατηγορίας με σταθερότητα σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. 

Το σφύριγμα της λήξης έφερε ξέφρενα πανηγύρια και οι παίχτες του Ταμυναϊκού συγκεντρώθηκαν στο κέντρο του γηπέδου φωνάζοντας δυνατά <<Τα-μυ-να-ϊκός>>, προβαίνοντας στα καθιερωμένα «όλε» και γιορτάζοντας με την ψυχή τους τον τίτλο! Ακολούθησε η απονομή, την οποία πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της ΕΠΣΕ κ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου, ο οποίος παρέδωσε το κύπελλο του πρωταθλητή στον αρχηγό Βασίλη Φωτιά, παρουσία του αντιπεριφερειάρχη για θέματα υγείας κ. Δημήτρη Αργύρη του Δημάρχου Κύμης-Αλιβερίου κ. Μπουραντά Αθανάσιου, των Αντιδημάρχων κ. Γιώργου Μπόκαρη και (αθλητισμού) Αλέξανδρο Θεοδώρου, τον επίτιμο Πρόεδρο της ΕΠΣΕ κ. Φεφέκο Χρήστο και βέβαια τους συντελεστές της εφετινής πορείας και επιτυχίας της ομάδας, τον Πρόεδρο Τάσο Κατσινόπουλο  και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τον Προπονητή Βαγγέλη Ντόβολη και τον γυμναστή Χαράλαμπο Γεωργίου.

Εκείνος το ύψωσε στον ουρανό υπό τους ήχους του ύμνου του Ταμυναϊκού και η ατμόσφαιρα έγινε πανηγυρική! Τα συνθήματα έδιναν και έπαιρναν με το γλέντι να συνεχίζεται με αναμνηστικές φωτογραφίες των πρωταγωνιστών με τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ομάδος, με τους φιλάθλους, συγγενείς και φίλους, ενώ πάρτι διαδραματίστηκε και στα αποδυτήρια με σαμπάνιες και το…μπουγέλο της επιτυχίας!
https://tamineonathlisis.blogspot.gr/2017/05/blog-post_13.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τραγανά καλαμαράκια με πάπρικα και ρίγανη

Διαδικασία Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τα καλαμάρια. Με ένα κοφτερό μαχαίρι τα κόβουμε σε ροδέλες 1 εκ. περίπου. Βάζουμε τις...