Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΝΟΔΡΙΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ



 Κύριε περιφερειάρχα , από τον Σύλλογο Γονέων και των δασκάλων του Δημοτικού Σχολείου Μονοδρίου καταγγέλλεται ότι : ότι τα δρομολόγια για τους μαθητές του Μονοδρίου είχαν εγκριθεί από την Περιφερειακή Ενότητα αλλά όταν τα ΚΤΕΛ έκαναν διαγωνισμό για να τα δώσουν σε ταξί,
πήρε όλα τα δρομολόγια ένας ταξιτζής. Υπήρχε όμως μια οδηγός ταξί η οποία έκανε μήνυση και προσέβαλε την όλη διαδικασία γιατί διεκδικούσε το δρομολόγιο από και προς Κοίλι. Έδινε όμως την πιο ακριβή τιμή δρομολογίου. Το αποτέλεσμα ήταν ότι οι μαθητές που έπρεπε να μεταφερθούν έμειναν όλη τη χρονιά χωρίς δωρεάν  μεταφορά που τη δικαιούνταν άλλωστε.
      Κατόπιν αυτού ερωτάται  ποιες ενέργειες προβλέπεται να γίνουν για την ασφαλή δωρεάν μεταφορά των μαθητών στην νέα σχολική χρονιά ώστε να μην επαναληφτεί το φαινόμενο και την νέα σχολική περίοδο.

 ΔΕΥΤΕΡΑ 31-07-2017

Για την Στερεά Νέα Τροχιά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ


Η ερώτηση απαντήθηκε και υπήρξε διαβεβαίωση ότι από την αρχή της νέας χρονιάς θα λειτουργήσουν μικρά λεωφορεία ώστε να εξυπηρετούνται οι μαθητές των γύρω οικισμών. υπήρξε διαβεβαίωση ότι οι ενέργειες έχουν ήδη αρχίσει ώστε με την αρχή της σχολικής χρονιάς να μην υπάρξει πρόβλημα στην μετακίνηση των μαθητών του Δημοτικού σχολείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τραγανά καλαμαράκια με πάπρικα και ρίγανη

Διαδικασία Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τα καλαμάρια. Με ένα κοφτερό μαχαίρι τα κόβουμε σε ροδέλες 1 εκ. περίπου. Βάζουμε τις...