Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Δωρεά ενός πολίτη ο ψηφιακός Υπερηχοτομογράφος στο Νοσοκομείο της Κύμης- Οι ευχαριστίες του Διοικητή – της Διοίκησης και των εργαζομένων

Τόσο η διοίκηση και οι εργαζόμενοι του ΓΝ-ΚΥ Κύμης όσο και το Διοικητικό Συμβούλιο των Νοσοκομείων Χαλκίδας – Καρύστου - Κύμης, θέλουμε ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε δημοσίως την οικογένεια του συμπατριώτη μας Σωτηρίου Δαρειώτη, που προκειμένου να συμβάλλει στην διαρκή προσπάθεια του ΓΝ-ΚΥ Κύμης,  για βελτίωση των υπηρεσιών προς τους ασθενείς της ευρύτερης περιοχής και ειδικότερα για την πρόληψη, την διατήρηση και την προαγωγή υγείας του πληθυσμού.
Δώρισε στο γυναικολογικό τμήμα του ΓΝ-ΚΥ Κύμης , ένα  (1)  Ψηφιακό  Υπερηχοτομογράφο του με δύο κεφαλές, καθώς επίσης και έναν (1) Εκτυπωτή LASER, υψηλών προδιαγραφών.
Η σημαντική αυτή κίνηση δίνει την δυνατότητα στο Γυναικολογικό τμήμα, έπειτα από 10 χρόνια αναστολής λειτουργίας του να επαναλειτουργεί, να προσφέρει σύγχρονη διαγνωστική πληροφορία υψηλής ανάλυσης κατά την εξέταση του γυναικείου πληθυσμού, για την πρόληψη και την στενευμένη αντιμετώπιση παθήσεων από τους θεράποντες ιατρούς, αλλά και την συστηματική σε υψηλά επίπεδα ιατρικής παρακολούθηση του γυναικείου πληθυσμού κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης.
Ο Αναπληρωτής Διοικητής
Του ΓΝ-ΚΥ Κύμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τραγανά καλαμαράκια με πάπρικα και ρίγανη

Διαδικασία Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τα καλαμάρια. Με ένα κοφτερό μαχαίρι τα κόβουμε σε ροδέλες 1 εκ. περίπου. Βάζουμε τις...