Διαδικασία
Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα ντοματίνια, τις ελιές, το σκόρδο, το κρεμμύδι, τη 1 κ.σ. μαϊντανό, τη ρίγανη, το ελαιόλαδο, το φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200οC.
Βάζουμε τη φέτα στη μέση ενός πυρίμαχου σκεύους.
Ρίχνουμε το μείγμα με τα ντοματίνια πάνω στη φέτα και ψήνουμε στο φούρνο για 15 λεπτά, μέχρι η φέτα να μαλακώσει.
Αποσύρουμε από το φούρνο, πασπαλίζουμε με 1 κ.σ. μαιντανό και σερβίρουμε με συνοδεία από φοκάτσια ή κρακεράκια.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200οC.
Βάζουμε τη φέτα στη μέση ενός πυρίμαχου σκεύους.
Ρίχνουμε το μείγμα με τα ντοματίνια πάνω στη φέτα και ψήνουμε στο φούρνο για 15 λεπτά, μέχρι η φέτα να μαλακώσει.
Αποσύρουμε από το φούρνο, πασπαλίζουμε με 1 κ.σ. μαιντανό και σερβίρουμε με συνοδεία από φοκάτσια ή κρακεράκια.
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
(Διαβάστε πληροφορίες και βρείτε συνταγές με τα υλικά της συνταγής)
Υλικά
- 1 φλ. ντοματίνια, τεμαχισμένα
- 1/3 φλ. ελιές Καλαμών, χωρίς κουκούτσια, τεμαχισμένες
- 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένο
- ¼ φλ. κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες
- 2 κ.σ. φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο (1 κ.σ. + 1 κ.σ.)
- 1 κ.γ. ρίγανη
- 1 κ.γ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
- 285 γρ. φέτα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου