Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Ημιμαραθώνιο Σκύρου 2018 απόστασης 21,00 χλμ καθώς και Αγώνα 5,5 χλμ και 1000μ για παιδιά το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018.

Ο Δήμος Σκύρου με συνδιοργανωτές τον Περιπατητικό και Φυσιολατρικό Σύλλογο ‘Ανακαλύπτοντας τη Σκύρο΄(rediscover skyros) τον αθλητικό σύλλογο Α.Π.Σ. Τελμησσός Νέας Μάκρης – Μαραθώνα και την υποστήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας αλλά και υπό την αιγίδα της ΕΟΣΛΜΑΥ διοργανώνουν τον Ημιμαραθώνιο Σκύρου 2018 απόστασης 21,00 χλμ καθώς και Αγώνα 5,5 χλμ και 1000μ για παιδιά το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018.

Δικαίωμα Συμμετοχής:



Όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη.Οι διοργανωτές δε φέρουν καμία ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί στους συμμετέχοντες όλων των αγώνων Δρόμου της Διοργάνωσης, σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ – κατά τη διάρκεια του αγώνα, τα οποία οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.

Συστήνεται σε όλους τους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση.Κάτω των 18 ετών η εγγραφή θέλει την συγκατάθεση γονέα.

Ασφάλεια και Ιατρική κάλυψη:

Σε όλη την διαδρομή θα υπάρχουν εθελοντές, διασώστες και ιατρικό προσωπικό, καθώς αστυνομία και ΕΚΑΒ.

Σταθμοί εφοδιασμού:

Θα υπάρχουν σταθμοί εφοδιασμού ανά τρία (3χλμ) με νερό, μπανάνα, ισοτονικό. Σύνολο σταθμών 6 και στον τερματισμό.

Σήμανση αγώνα:

Θα υπάρχει καθ’ όλη την διαδρομή αρίθμηση ανά χλμ, δείκτες και στις διασταυρώσεις φύλαξη από εθελοντές. Θα προπορεύεται όχημα της αστυνομίας.

Τοποθέτηση στην αφετηρία

Το αργότερο 10 λεπτά πριν δοθεί η εκκίνηση, οι δρομείς θα πρέπει να έχουν πάρει θέση στο χώρο της εκκίνησης.

Έπαθλα:

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά συλλεκτικά μετάλλια- διπλώματα- συλλεκτικά έπαθλα.
Τεχνικό μπλουζάκι καθώς και μια τσάντα με διάφορα αναμνηστικά δώρα-τοπικά προϊόντα. Επίσης στον τερματισμό θα σας περιμένουν κεράσματα τοπικά, προσφορά των τοπικών επαγγελματιών, φορέων, και συλλόγων.
Βραβεύσεις στις ηλικιακές κατηγορίες θα γίνονται μόνο στον πρώτο κάθε ηλικιακής κατηγορίας 18-29, 30-39, 40-49, 50-59, 60 και άνω και εφόσον υπάρχουν τουλάχιστον 3 αθλητές να την υποστηρίξουν. Οι τρεις πρώτοι/πρώτες γενικής δεν θα βραβευτούν και στην κατηγορία τους.

Φύλαξη προσωπικών αντικειμένων:

Θα υπάρχει στην γραμματεία του αγώνα στην κεντρική πλατεία Σκύρου, χώρος για την φύλαξη προσωπικών σας αντικειμένων, όχι όμως αντικείμενα αξίας όπως: ταξιδιωτικά έγγραφα, χρήματα τιμαλφή ή φάρμακα. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας αντικειμένων αξίας.

Χρονομέτρηση αγώνα:

Θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση με ειδικό cheap στον αριθμό του κάθε αθλητή.

Mετακίνηση

Η Σκύρος Ναυτική Εταιρεία στηρίζοντας τον Ημιμαραθώνιο Σκύρου προσφέρει έκπτωση 50% στα ατομικά εισητήρια των αθλητών και των συνοδών τους για το δρομολόγιο Κύμη – Σκύρος – Κύμη.

Σας περιμένουμε να γνωρίσετε και να τρέξετε στην πανέμορφη Σκύρο σε μια μοναδική διαδρομή πλάι στη θάλασσα, μέσα στο πευκοδάσος, στα καλντερίμια της παραδοσιακής χώρας και στο γραφικό λιμάνι του νησιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τραγανά καλαμαράκια με πάπρικα και ρίγανη

Διαδικασία Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τα καλαμάρια. Με ένα κοφτερό μαχαίρι τα κόβουμε σε ροδέλες 1 εκ. περίπου. Βάζουμε τις...