Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Χιλιαδού!Μια ακτή πόλος έλξης για φυσιολάτρης,με αστραυτερά νερά και βότσαλο δύο μόλις ώρες έξω από την Αθήνα!(photo)

Η Χιλιαδού είναι μια πανέμορφη παραλία με βότσαλα και το σημαντικότερο, μόλις δύο ώρες μακριά από την Αθήνα!
Καθώς φτάνετε στην παραλία της Χιλιαδούς, στην αρχή της παραλίας θα αντικρύσετε την οργανωμένη παραλία που έχει γύρω της καντίνες για νερό, αναψυκτικά και τρόφιμα, λίγα μέτρα παραπέρα θα βρείτε μπροστά σας την Παραλία γυμνιστών.


Η παραλία γυμνιστών διαχωρίζεται απο την κανονική παραλία με πολύ φυσικό τρόπο αφού έχει μπροστά της έναν μεγάλο βράχο, και θα δείτε και μία ταμπέλα που αναγράφει περί γυμνισμού.
Όπως καταλαβαίνετε το σημείο λόγω ότι έχει από πίσω μεγάλο βραχώδες βουνό, έχει και φυσική σκιά. Ομολογουμένως η παραλία των γυμνιστών στην Χιλιαδού θα λέγαμε ότι είναι πιο όμορφη και πιο περιζήτητη.
Η παραλία με τα διαμαντένια νερά που είναι λίγο έξω από το Ναύπλιο!!!(photo)
Αποτέλεσμα εικόνας για Χιλιαδού
Μπορείτε να κατασκηνώσετε και να απολαύσετε το μπάνιο σας, όπως ακριβώς σας έπλασε ο θεός, εσείς μόνο, η θάλασσα και ο ήλιος…τι πιο όμορφο!!!
Να ξέρετε μόνο, ότι η παραλία γυμνιστών της Χιλιαδούς κάθε άλλο παρά μοναχική δεν είναι, αποτελεί προορισμό για Έλληνες αλλά και ξένους, αφού αν την αναζητήσετε θα βρείτε πολλές αναφορές από ξένες ιστοσελίδες, οπότε ξεχάστε το ότι θα είστε μόνοι. Ειδικά τα Σαββατοκύριακα γίνεται χαμός, θα πρέπει να πάτε από πολύ νωρίς στην παραλία για να βρείτε ένα σημείο καλό.
Αιγαιοπελαγίτικη θάλασσα, καθαρή με αστραυτερά νερά κα βότσαλο. Στην αρχή είναι ρηχή, μετά από ελάχιστα βήματα βαθαίνει πολύ, προσέξτε το αυτό.
Στην παραλία γυμνιστών, θα βρείτε και ντουζιέρες για να ξεπλυθείτε, καθώς και λάστιχο με τρεχούμενο καθαρό νερό, αν δεν τα ξηλώσουν κάποια στιγμή οι υπεύθυνοι του Δήμου.


Σχετική εικόνα
Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ:Περνώντας την υψηλή γέφυρα της Χαλκίδας, διανύετε τον Περιφερειακό δρόμο και φτάνετε στα φανάρια που έχουν πινακίδες για Νότια ή Βόρεια Εύβοια ή Κέντρο Χαλκίδας. Εσείς θα προχωρήσετε για Βόρεια Εύβοια, σε περίπου 1,5 χιλιόμετρο θα βρείτε και άλλα φανάρια, θα στρίψετε δεξιά προς Β.Εύβοια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τραγανά καλαμαράκια με πάπρικα και ρίγανη

Διαδικασία Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τα καλαμάρια. Με ένα κοφτερό μαχαίρι τα κόβουμε σε ροδέλες 1 εκ. περίπου. Βάζουμε τις...