Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Ανάληψη καθηκόντων Μαιευτήρα-Γυναικολόγου στο Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου

Ένα ακόμα κενό στο Ιατρικό Προσωπικό του Νοσοκομείου Καρύστου καλύφθηκε σήμερα με την ανάληψη υπηρεσίας του Επιμελητή Β΄, Μαιευτήρα-Γυναικολόγου, κου Ιωάννη Παραουλάκη.

Ο  κος Παραουλάκης έχει εργαστεί κατά το παρελθόν στη Β΄ Γυναικολογική Κλινική του Αντικαρκινικού – Ογκολογικού Νοσοκομείου Αθηνών ¨Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ¨ καθώς και στην Πανεπιστημιακή Μαιευτική Κλινική του Γ.Ν.Α. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ. Επίσης, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου ειδίκευσης (Msc) στην «Παθολογία της Κύησης» από την Ιατρική Σχολή του Καποδιστριακού Νοσοκομείου Αθηνών.  

Η παρουσία ενός Γυναικολόγου στο έμψυχο δυναμικό του Νοσοκομείου μας αναβαθμίζει ακόμα περισσότερο τις προσφερόμενες  υπηρεσίες υγείας αφού πλέον το Νοσοκομείο Καρύστου θα μπορεί να προσφέρει Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας σε πλήρη μορφή και παράλληλα ενισχύει τις προσπάθειες που καταβάλλονται για περαιτέρω ανάπτυξη και της Δευτεροβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Ο κος Παραουλάκης εντάχτηκε άμεσα στο πρόγραμμα εφημεριών του Ιουλίου και θα πραγματοποιεί εξωτερικό ιατρείο κατόπιν ραντεβού. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καλούν καθημερινά στο τηλέφωνο 22243 50113 από τις 10:00 μέχρι τις 14:00 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τραγανά καλαμαράκια με πάπρικα και ρίγανη

Διαδικασία Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τα καλαμάρια. Με ένα κοφτερό μαχαίρι τα κόβουμε σε ροδέλες 1 εκ. περίπου. Βάζουμε τις...