Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

****Κυριακή 7 Μαΐου 2017**** ΚΑΡΑΒΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ****

Το Run4Aliveri_2017 ΕΝΩΝΕΙ τις επιχειρήσεις, τους φορείς, τους πολίτες, τα αθλητικά σωματεία, τους αθλητές όλων των ηλικιών & αθλητικών επιδόσεων κάτω από το τρίπτυχο: 
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΧΑΡΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!!
*****ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ***** 
****Κυριακή 7 Μαΐου 2017**** ΚΑΡΑΒΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ****

ΔΩΡΕΑΝ ΠΟΥΛΜΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ.
Για την διευκόλυνση των δρομέων,φίλων και μελών του Σ.Δ.Υ. Πειραιά οι διοργανωτές ναυλώνουν πούλμαν,προκειμένου να συμμετάσχουν στον αγώνα Run4Aliveri 2017,που θα γίνει στην πόλη του Αλιβερίου την Κυριακή 7 Μάη. Η αναχώρηση θα γίνει το πρωί της Κυριακής,μπροστά από τα γραφεία του συλλόγου μας,στον πύργο του Πειραιά, σε ώρα που θα ανακοινωθεί σύντομα.
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή στα τηλ. 6945703030 Σάββας Χαραλαμπίδης και 6971726984 Τριχάκης Γιώργος.
Οι δρομείς μπορούν να φέρουν μαζί τους και μέλη της οικογένειάς τους.

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Κεφτέδες από σπανάκι νηστίσιμη συνταγή !!

Τι χρειαζόμαστε για τους Κεφτέδες από σπανάκι
μισό κιλό κρεμμυδάκια φρέσκα
μισό κιλό πράσα
μισό κιλό σπανάκι
1 ματσάκι άνηθο
1 ματσάκι δυόσμο
λάδι για τηγάνισμα
5 με 6 κουταλιές αλεύρι <<μπορεί και λίγο παραπάνω>>
αλάτι
πιπέρι


Πως φτιάχνονται οι Κεφτέδες από σπανάκι

Σε μία μεγάλη λεκάνη κόβουμε το μισό κιλό κρεμμυδάκια, μισό κιλό πράσα, το μισό κιλό σπανάκι, το 1 ματσάκι δυόσμο και το 1 ματσάκι άνηθο, ψιλοκομμένα όλα. Στη συνέχεια τα ανακατεύουμε όλα μαζί και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι σε χαμηλή φωτιά για να τσιγαριστούν. Προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι και κάθε φορά ανακατεύουμε κυκλικά και αρκετά καλά. Όταν ψηθούν <<θα δείτε ότι έχει μείνει σχεδόν η μισή ποσότητα των υλικών μας>>.

Τα αφήνουμε για λίγη ώρα να κρυώσουν σε μία μεριά. Στην συνέχεια προσθέτουμε λίγο νερό και το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά για να γίνουν ένας ενιαίος πολτός. Βάζουμε το τηγάνι στην φωτιά και μπόλικο λάδι για να κάψει. Με ένα κουτάλι παίρνουμε από το μείγμα μας κουταλίτσες κουταλίτσες τις ρίχνουμε στο καυτό λάδι για να τηγανιστούν οι σπανακοκεφτέδες. Όταν πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα και από τις δύο μεριές αφαιρούμε από το τηγάνι με τρυπητή κουτάλα και τους τοποθετούμε σε πιατέλα με μπόλικο απορροφητικό χαρτί.

Σημείωση: Οι σπανακοκεφτέδες είναι μια νηστίσιμη συνταγή αλλά μπορούμε να τους φτιάξουμε και χωρίς να νηστεύουμε γιατί αποτελούν γευστικό μεζέ.

Τραγανά καλαμαράκια με πάπρικα και ρίγανη

Διαδικασία Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τα καλαμάρια. Με ένα κοφτερό μαχαίρι τα κόβουμε σε ροδέλες 1 εκ. περίπου. Βάζουμε τις...